B&B Fruithof Tack

Dat je bij Fruithof Tack verblijft op een bijzonder terrein is meteen duidelijk: vanaf het dakterras heb je een schitterend uitzicht op appel- en perengaarden. De bedrijvigheid van het fruitbedrijf zoemt door in de gezellige, familiale Bed & Breakfast van Joris Tack en Ann de Wilde.

Iedereen moet zich hier thuis voelen

Fruithof Tack

Fruithof Tack

Toen Joris Tack en Ann de Wilde de kamers voor seizoenarbeiders van hun fruitbedrijf bouwden, begon het bij Ann te kriebelen. Want waarom zouden ze de kamers niet zó mooi maken, dat er ook toeristen konden verblijven? Inmiddels is het runnen van de B&B een dagtaak geworden. Met 14 gezellige gastenkamers, een knusse ontbijtruimte en een dakterras voorzien van zwembad, infrarood-cabine, open haard en barbecue is Fruithof Tack een favoriete bestemming voor veel bezoekers vanuit het Waasland en ver daarbuiten. De rondleidingen door de boomgaarden maken het helemaal af.

Van de appels en peren maakt Ann fruitsappen, taarten en confituur. De bijen produceren er de appelbloesemhoning. "Ik ben een vroege vogel", geeft Ann aan. "En wat is er mooier dan onze gasten voorzien van een heerlijk vers ontbijt? De meeste producten komen van eigen grond, de rest van producenten uit de buurt." 
Ann bruist van de energie en heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan. "Als ik 's avonds verschillende groepen mensen met elkaar een glaasje zie drinken, ben ik echt gelukkig. Dat had ik als meisje, toen ik al droomde over een plek als deze, niet durven hopen. Dus santé, op het leven!"

"Mensen komen graag terug om de verschillende seizoenen in de fruithof te beleven."
Fort Liefkenshoek

Persoonlijke tips van Ann:

Fruithof Tack, een totaalbeleving

Beyond Borders
Beyond Borders

Hevig bevochten, met trots verdedigd en vaak weer veroverd. De grenzen van het Waasland spraken eeuwen geleden al tot de verbeelding. Tegenwoordig fiets of wandel je rustig door gebieden waar voorheen smokkelaars en veldheren domineerden. De plekken waar onze streek nét tegen andere gebieden aanschuurt… grenzeloos mooi!