paddenstoelen

We hebben een aantal leuke herfsttips voor jou!

Halloween op 't Fort

Halloween op 't Fort

De engste periode van het jaar komt er weer aan. Griezelen, gruwelen, huiveren, rillen, … Durf jij het aan om op Halloween buiten te gaan? Op zondag 27 oktober wordt het Fort Liefkenshoek ondergedompeld in een griezelsfeer. Een namiddag voor de echte durvers.

Bekijk het programma

Sint-Maartentocht in Hof ter Saksen

Sint-Maartentocht

Op stap door duizenden dansende sterretjes, of gewoon genieten van vuurshows, muziek en een prachtig verlicht kasteel. Tijdens de Sint-Maartentocht baadt Hof ter Saksen in licht en vuur. Breng je eigen lichtje mee en zorg voor nog meer sfeer!

Meer info

Putteke Winter in De Ster

Putteke Winter

Het is ondertussen een vaste waarde. Het Provinciaal domein De Ster wordt ook dit jaar weer gehuld in een magische sprookjessfeer. Tijdens een sfeervolle verlichte wandeling kom je langs mysterieuze figuren, prachtige wintervertellingen en knappe vuurshows. 

Meer info

Smaak van Waas

Food en belevingsmarkt

Ambachtelijke pralines, ijs, appelsap, appelwijn, koffie, advocaat, streekbieren,… Smaak Van Waas biedt een divers en steeds uitbreidend gamma aan van Wase hoeve- en streekproducten. Ontdek het op de eerste Food en Belevingsmarkt van 'Smaak van Waas' en laat je smaakpapillen verwennen.

Reserveer je plaatsje

De Warmste Hondenwandeling

De Warmste Hondenwandeling

De Warmste Hondenwandeling van het jaar komt er terug aan. En dit jaar opnieuw de zondag vóór De Warmste Week van Studio Brussel. Doorheen het Provinciaal domein Puyenbroeck kan je samen met je trouwe viervoeter deelnemen aan een leuke wandeling, met tal van leuke activiteiten waar je hond prijzen kan winnen. 

Meer info

5 Wase herfstevenementen

Waasland
Waasland

In Waasland ervaar je het contrast tussen natuur en industrie, gezellige steden en verlaten dorpen, oude forten en moderne architectuur. Eigenzinnige tips uit een eigenzinnige streek.