Hier begint je geheime kennismaking met het verborgen lekkers uit het Waasland. 

Garden Gin

Garden gin

Wanneer je alle seizoensplanten, bloemen en kruiden uit je eigen moestuin kan samenbrengen in één fles, kan je die uitdrinken als aperitief. De Secret Garden Gin is daar een zeer mooi voorbeeld van.
 
Aerts speculaas

Aerts speculaas

Het echte geheim voor een heerlijke speculaas is de dosering van de beste grondstoffen en de fijnste kruiden, het verwerken van het deeg, de oventemperatuur en de baktijd. Al sinds 1927 weet de familie Aerts er alles over. 

Ontdek de ambachtelijke koekjes

Likeuren Verhofstede

Likeuren Verhofstede

Brouwerij Verhofstede is sinds de 1885 een gevestigde waarde in het Waasland. Alles begon als bierbrouwerij. Op basis van de oude familierecepten, brouwen ze nu aperitieven, kruidenlikeuren, fruitlikeuren en jenevers. 

Ontdek de likeurfabriek

Geitenboerderij 't Eikenhof

Geitenboerderij 't Eikenhof

Een geitenboerderij met 100 melkgeiten zorgt dagelijks voor verse geitenmelk. Al deze melk wordt op deze actieve boerderij dagelijks verwerkt tot geitenkaas, geitenyoghurt en geitenijs. 

Ontdek het ambachtelijk assortiment

Oost-Vlaamse lekstok

Oost-Vlaamse lekstok

Confiserie Thijs uit Sint-Niklaas is een artisanale snoepfabriek, gespecialiseerd in productie van lekstokken. Hun eigen gecreëerde nougatlolly, ook bekend als TV-knots, kan je vinden in de meeste dorpswinkels van Oost-Vlaanderen. 

Ontdek de lolly's

5x geheimzinnige streekproducten

Waasland
Waasland

In Waasland ervaar je het contrast tussen natuur en industrie, gezellige steden en verlaten dorpen, oude forten en moderne architectuur. Eigenzinnige tips uit een eigenzinnige streek.