Winter,
Feest van lichtjes in het donker
Feest van de gezelligheid
Feest van vrolijk samenzijn

 

Alternatieve Kerstmarkt

Alternatieve Kersthappening in Eksaarde (Lokeren)

Deze Alternatieve Kersthappening is een (h)eerlijke kerstmarkt met meer dan 60 standen van creatieve mensen en is heel kindvriendelijk. Doorlopend zijn er live optredens, acties voor Music for Life, grote ijsshow, Kerstballenworp, katapultschieten, een kerstbakkerij, zelfgemaakte glüwein, véél trappisten, lekker eten en drinken. Maar vooral heel veel sfeer en ambiance!

Alle info

Levende kerststal Fort Liefkenshoek

Winterfeest in Fort Liefkenshoek

Op zaterdag 22 december wordt het Fort Liefkenshoek ondergedompeld in de kerstsfeer. Er wacht u een stemmige en sfeervolle namiddag boordevol workshops, een ontmoeting met de kerstman en lekkere hapjes en drankjes bij een prachtige levende kerststal. Het bezoekers-en belevingscentrum zijn open tot 18 uur!
 
Kerstmarkt Sint-Niklaas

Kerstmarkt in Sint-Niklaas

Zestig kerstchalets, een kampvuurkring, feeërieke verlichting, verschillende foodtrucks en een sierlijke overkapping vormen samen een sfeervol kerstdorp aan de voet van het neoclassicistische stadhuis. Samen met de winterkermis en de ijspiste is er tijdens het weekend van de kerstmarkt heel wat te beleven in Sint-Niklaas.
Gezellig iets drinken met familie of vrienden? Deze kerstmarkt heeft een enorm aanbod aan warme en koude dranken. Maar ook degenen die honger hebben kunnen op de Grote Markt terecht.
 
Kerstmarkt

Kerst- en Winteractiviteiten in het Waasland

Wat is er leuker dan van chalet tot chalet te wandelen en te neuzen tussen allerlei artisanale of buitenlandse producten, te proeven van heerlijke delicatessen en een glühweintje te nuttigen? En dit alles in gezellige ambiance? In alle dorpen en steden kan jet tegenwoordig wel een gezellig marktje vinden!

Activiteiten in het Waasland

Warmste Week

De Warmste Week in het Provinciaal Domein Puyenbroeck

Iedereen is welkom in Puyenbroeck in Wachtebeke tijdens De Warmste Week van 18 tot en met 24 december. Dat kan elke dag van 6 uur 's morgens tot middernacht. Je kan er de live radioshow volgen, er zijn sessies van verschillende artiesten en dj-sets. Daarnaast zijn er ook drank- en eetkraampjes. 

Volg de Warmste Week 

Winterse gezelligheid

Waasland
Waasland

In Waasland ervaar je het contrast tussen natuur en industrie, gezellige steden en verlaten dorpen, oude forten en moderne architectuur. Eigenzinnige tips uit een eigenzinnige streek.