Je hoeft niet naar Venetië of Parijs voor een romantisch weekendje. Laat je verwennen in het Waasland!

B&B Vienna

Rechtover het station, naast Bistro Vienna, vind je sinds kort B&B Vienna. In het volledig gerenoveerde herenhuis overnacht je in stijlvol ingerichte kamers. De ontbijttafel is rijkelijk gevuld en huisbereid. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van fietstochten. De gasten vinden het hier geweldig!

Parein Design Privé Sauna

Trakteer je geliefde op een saunaverwennerij in een van de twee privésauna’s. Je geniet er van meer dan alleen sauna. Je wordt er ondergedompeld in een unieke sfeer, geniet er van heerlijke hapjes en een  zalige massage. Overnachten doe je in een luxe B&B. Parein is een plaats waar je lui kan, mag, en zelfs moet zijn. Genieten staat voorop!

Fruithof Tack

De familie Tack laat u graag meegenieten van een gezellige tuin tenmidden van het pittoreske 'Soete land van Waes'. Het ligt in een prachtig natuurlandschap met boomgaarden, bolakkers en bossen. Een perfecte uitvalsbasis voor wandeltochten, fietstochten en cultuur. De B&B is ideaal voor toeristen die houden van kleinschaligheid, comfort en een persoonlijke aanpak. 

Arenberghoeve

Alexander en Mireille wonen in de Arenberghoeve die al generaties lang tot de familie behoort. Ze bewerken de akkers in de omgeving van de boerderij, maar ze ontvangen ook met open armen gasten en levensgenieters die even in één van hun zeven gastenkamers willen vertoeven. Heerlijk om op adem te komen in de Wase polders, tussen Kieldrecht en Doel. Wakker worden doe je met een ontbijtbuffet vol streeklekkers.

B&B Ceder 10

Begin maar al te watertanden! Een ontbijt met producten van eigen bodem én eigen makelij: denk daarbij aan zelfgemaakt brood dat knispert tussen de tanden en dagverse zuivelproducten van een hoeve in de buurt. De perfecte start voor een verkenning van de ontelbare fiets- en wandelpaden in de polders langs de Schelde. Ceder10 is een B&B in een prachtig natuurgebied. En dat op een zucht van Antwerpen.

Vijf keer romantisch logeren

Toerisme Waasland
Toerisme Waasland

Toerisme Waasland geeft je de leukste, beste en lekkerste tips uit het Waasland.