Aankomst van de Sint

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint

Op woensdag 14 november is het zo ver. Sinterklaas kom aan in zijn thuisstad! Wist je dat hij er tot zijn verjaardag zal verblijven en hij een heel drukke agenda heeft? Wees erbij om hem een warm onthaal te geven en hem, samen met zijn pieten, te begeleiden naar zijn Huis. 
 
 
Sint in de Piste

Sint in de Piste brengt circusacts op wereldniveau

Mis het niet!!! Een anderhalf uur durend spektakelprogramma waarbij klassiek circus in een modern jasje wordt gestopt. Prachtige kostuums, een sprookjesachtige belichting, een uitgebreid live circusorkest en tal van verrassingen zorgen voor een onvergetelijk feest. En natuurlijk zijn ook de goede Sint en vele Zwarte Pieten opnieuw van de partij… met voor ieder kind een geschenkje aan het einde van de show. Maar maak eerst nog een ritje op je favoriete kermisattractie op ‘Plaza Sinterklaas’. 
 
Huis van de Sint

Huis van de Sint in De Salons

Vanaf 12 november zijn de Salons omgetoverd tot het Huis van de Sint.. Waar slaapt de Sint? … Wanneer en wat eet hij? … Neemt Sinterklaas een ligbad of een douche? … Draagt hij een kamerjas? … Waar oefenen de Zwarte Pieten voor de Grote Dag? Op al deze vragen krijg je een antwoord tijdens een bezoek aan zijn Huis. 
 
Zwarte Piet op zoek naar Sintgeheimen

Speur mee in het hart van de stad

Sinterklaas heeft ook een zoektocht uitgestippeld. Speur mee naar alle Sinterklaasgeheimen in het hart van de stad. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen in het stadscentrum op zoek gaan naar allerlei weetjes. Een leuk avontuur in gezins- of familieverband. Maar ook als vriendenkring, school of vereniging. 
 
Winkel van de Sint

Maak je Sinterklaasfeest compleet

Chocolade, pralines, marsepein, speculoos, … Maar ook Sint- en Pietbier, gin, thee en snoepjes. Vlak tegenover het Huis van de Sint opent de Sinterklaaswinkel, tijdens de Sintperiode, zijn deuren.
 
Luisterboek Reinaert De Vos

Een tof Sintcadeau uit het Waasland

'Heerlijk Hoorspel Reinaert De Vos' staat garant voor meer dan een uur entertainment. Het verhaal wordt verteld en gespeeld door zeer getalenteerde acteurs zoals Warre Borgmans, Filip Peeters, Stan van Samang, Birgit Van Mol,...  Het zit boordevol geluidseffecten, leuke liedjes, gelaagde humor en zotternijen. 

Ga mee op avontuur in het Waaslandse bos

De Sint op zijn secretariaat

Op zoek naar Sinterklaas activiteiten

Grappen en grollen met Piet, een muzikale show meepikken, met zwarte piet naar de kermis? Een extra cadeautje? 
 

Klaar voor de intrede van Sinterklaas?

Toerisme Waasland
Toerisme Waasland

Toerisme Waasland geeft je de leukste, beste en lekkerste tips uit het Waasland.