5x op stap tijdens de winter

We hebben een aantal leuke wintertips voor jou!

Winterfeest op 't Fort

Winterfeest op ’t Fort – Kallo

Fort Liefkenshoek  wordt ondergedompeld in de kerstsfeer. Geniet van een gezellige namiddag met workshops, een bezoek van de kerstman en lekkere hapjes en drankjes in een feeëriek verlicht kerstdecor. Het bezoekers-en belevingscentrum zijn uiteraard ook open.

Bekijk het programma

Thirsty Toucan Winterbar – Beveren

Op het grasplein aan het hotel Beveren kan je proeven van winterse lekkernijen en dranken. Geniet van de events in een originele setting. Ook aan de kids werd gedacht: op woensdagnamiddag is het pannenkoekenhuis open en er worden tal van kinderactiviteiten georganiseerd. 

Ontdek de winterbar

IJspistes Sint-Niklaas en Beveren

Het is altijd feest als je kan schaatsen. Wat denk je van een gezellige schaatsmiddag of -avond? En als afsluiter een heerlijke kop warme chocolademelk? Je kan hiervoor terecht op de ijspistes van Sint-Niklaas en Beveren.
 

Mercator 2012 geocachewandeling – Kruibeke

Geocaching is een wereldwijde schattenzoektocht waar de virtuele wereld en de echte wereld elkaar tegenkomen. Het is een schatzoektocht op basis van GPS coördinaten. Via deze coördinaten en je GPS (of smartphone) kan je aan de slag. Ga op avontuur met de Mercator 2012 geocachewandeling!

Ontdek de geocachewandeling

IJsberenduik - Sint-Niklaas

Samen het nieuwe jaar inluiden met een frisse duik? Met een winterdorp op het strand en veel winterse drankjes kan je opnieuw de ijskoude vijver van het provinciaal domein De Ster inlopen. Er zijn mooie prijzen te winnen voor de mooist verklede ijsbeer, mooist verklede groep, enz.
 

5x op stap tijdens de winter

Waasland
Waasland

In Waasland ervaar je het contrast tussen natuur en industrie, gezellige steden en verlaten dorpen, oude forten en moderne architectuur. Eigenzinnige tips uit een eigenzinnige streek.