Niets zo zalig als een weekendje logeren pal in de natuur. Vanuit deze 5 logies stap je zo een natuurgebied of bos in!

Overnachten in de natuur

© B&B Bij 't Fort

B&B Bij ’t Fort (Steendorp)

Paul is imker en Hilde kookt graag met eigen gekweekte groenten en fruit. Deze passies delen ze graag met hun gasten. Evenals de rust en stilte van de unieke locatie bij het Fort van Steendorp en het natuurgebied Roomkouter.
Je kan er heerlijke wandelingen maken. De Steendorproute en de Roomackerroute zijn slechts 2 voorbeelden.

Boek je verblijf

 

© Hoeve Oswald

Hoeve Oswald (Sint-Niklaas)

Gezelligheid voor Allen is hier het sleutelwoord. De hoeve biedt plaats aan 24 personen en elke ruimte is bovendien volledig geschikt voor mensen met een beperking. Combineer deze verblijfplaats vol hedendaagse technologie met de ligging in het stiltegebied tussen knotwilgen en koeien, en dan weet je dat het een onvergetelijke vakantietrip wordt.

De wandeling Boudeloopje in de Fondatie van Boudelo is zeker een aanrader.

Boek je verblijf

Het Laarzenpad in het Stropersbos

Vakantiewoning Stropershuisje (Stekene)

Heerlijk herbronnen in een rustige omgeving? In het Stropershuisje in het Stropersbos kun je zalig ontspannen en genieten van het bos. Vergeet je laarzen niet! Niets is leuker dan ploeteren doorheen het laarzenpad en op je weg Konikpaarden en Gallowayrunderen ontmoeten. De Stropersboswandelroute helpt je op weg.

Boek je verblijf

© B&B BAZ

B&B BAZ (Kruibeke)

Bazel is één van de mooiste dorpen van Vlaanderen. De vakantiewoningen en B&B kijken uit op het park van het kasteel Wissekerke en liggen vlak aan de polders van Kruibeke. Met de waterbus ben je op een kwartiertje op het Steenplein in Antwerpen. Start je Kruibeekse Kreekroute aan de kerk van Bazel en wandel door het meest veelzijdige landschap van de Polders.

Boek je verblijf

 
Stekense Vaart

Vakantiewoning De Heimeer (Stekene)

Met de hond(en) en je kinderen op weekend? Dan heb je het vast naar je zin in deze mooie, ruime vakantiewoning in het Stiltegebied van Stekene. 
Download de gratis wandelroute Boudeloopje door de Fondatie van Boudelo en laat je verrassen door prachtig groene omgeving.

Boek je verblijf

5x logeren nabij een natuurgebied

Waasland
Waasland

In Waasland ervaar je het contrast tussen natuur en industrie, gezellige steden en verlaten dorpen, oude forten en moderne architectuur. Eigenzinnige tips uit een eigenzinnige streek.