Weekendje in het Waasland met de hond erbij? In deze logies is je trouwe vriend ook welkom.

HONDEN WELKOM

Stekense Vaart

Vakantiewoning De Heimeer (Stekene)

Met de hond(en) en je kinderen op weekend? Dan heb je het vast naar je zin in deze mooie, ruime vakantiewoning in het Stiltegebied van Stekene. 
Download de gratis wandelroute Boudeloopje door de Fondatie van Boudelo en laat je verrassen door prachtig groene omgeving.

Boek je verblijf

de minnetuin

De Minnetuin (Wachtebeke)

Hier geniet iedereen van een welverdiende vakantie. Samen wandelen, fietsen, moutainbiken of paardrijden. Daarna logeren in een oase van rust waar ook jouw paard of hond welkom is!
Bovendien wordt de ontbijttafel bij het haardvuur rijkelijk gevuld. De Siesmeers- en Zuidlederoute door het provinciaal domein Puyenbroeck is ook toegankelijk voor een wandeling met je hond .

Boek je verblijf

© Van der Valk Hotel Beveren

Van der Valk Hotel Beveren (Beveren)

Dit hotel met haar ruime kamers en vele faciliteiten biedt heel wat arrangementen waaraan je nauwelijks kunt weerstaan. De Tibeertfietsroute situeert zich in de buurt en daar passeer je onder andere de blikvanger Kasteel Cortewalle.

Boek je verblijf

 

Stropersbos

Vakantiewoning Stropershuisje (Stekene)

In het bos daar staat een huisje. De ideale locatie om heerlijk te herbronnen in een rustige omgeving. De Stropersbosroute leidt je door één van de grootste bos- en natuurcomplexen in Oost-Vlaanderen waar je oog in oog kunt staan met konikpaarden. Trek na regenweer vooral je laarzen aan!

Boek je verblijf

 

De Durme in Lokeren

Sunrise B&B (Lokeren)

Deze B&B is een prima uitvalsbasis om Lokeren en haar bezienswaardigheden in alle rust te ontdekken. Na een mooie wandeling in het natuurreservaat Molsbroek met de Molsbroek-Buylaersroute biedt Sunrise B&B jou “een thuis weg van huis”.

Boek je verblijf

 

5x logeren: hondjes toegelaten

Waasland
Waasland

In Waasland ervaar je het contrast tussen natuur en industrie, gezellige steden en verlaten dorpen, oude forten en moderne architectuur. Eigenzinnige tips uit een eigenzinnige streek.