Wat is er heerlijker dan op tijd eens stoppen voor een lekker kopje koffie of thee? Wij geven je enkele leuke adresjes mee.

Koffie pauze 

Mia's Koffiehuis

Mia's in Beveren

Koffiehuis Mia's bevindt zich op de eerste verdieping van een herenhuis op de Grote Markt in Beveren.  De lekkere taarten, gerechtjes, koffie en thee worden geserveerd in een mooi trendy interieur. Zeker een stop waard!

Combineer het met een wandeling in het park van 10 ha van Kasteel Cortewalle

Wandel in het park

Pijp- en Tabaksmuseum

Sinnekloase Verwen Koffie/Thee in Sint-Niklaas

Deze combinatie van lekkernijen kun je enkel krijgen in het Reyaertsalon van het Pijp- en Tabaksmuseum in Sint-Niklaas. De koffie of thee wordt geserveerd met lekkers dat geproduceerd wordt in Sint-Niklaas of minstens een sterke band met de stad heeft. Nestel je in het Reynaertsalon, wandel door het museum, geniet van een gelegenheidsconcertje en proef! Elke 1ste en 3de zondag van de maand!
 
RELeaSe Tea

RELeaSe Tea in Sint-Niklaas

Gepassioneerde thee-liefhebbers, open-minded niet-thee-drinkers die graag ontdekken en genieten. Deze mensen moeten op zaterdag tussen 9u30 en 11u30 zeker eens langsgaan in het Thee-lab.
Je kunt er de biologische, lekkere thee proeven alvorens je aankoop. Maar je kan er ook workshops volgen. Kortom, een ommetje waard.

Geef een origineel geschenkje

Potvolkoffie Lokeren

Potvolkoffie in Lokeren

Een koffiebar vol smaak en passie met aandacht voor kwaliteit-, streek- en seizoensgebonden producten. Dat is Potvolkoffie in Lokeren. 

Ideaal na een fietstocht zoals de Ronde van Urbanus.

Fiets een rondje met Urbanus

't Lekkerbekje

't Lekkerbekje in Wachtebeke

In de koffiecorner kan je steeds terecht voor een tas heerlijke thee of koffie, vergezeld van de lekkerste zoetigheden zoals hoeveijs, bavarois, heerlijk gebak, ... Bovendien is er een winkeltje waar het moeilijk kiezen is tussen tal van lekkers.

En daarna... een flinke wandeling!

Wandel in Puyenbroeck

5x koffie en thee

Waasland
Waasland

In Waasland ervaar je het contrast tussen natuur en industrie, gezellige steden en verlaten dorpen, oude forten en moderne architectuur. Eigenzinnige tips uit een eigenzinnige streek.