Damstraat 17 in Moerbeke, Waasland

Plan je binnenkort een vakantie in het Waasland? In deze nieuwe logies word je hartelijk verwelkomd.

Logeren in het Waasland

Damstraat 17

Damstraat 17 (Moerbeke)

Overnachten in Damstraat 17 in Moerbeke, betekent slapen in een huis vol verrassing. 'Water' is daar een sleutelwoord. Genieten langs en op de Moervaart d.m.v. verschillende leuke arrangementen. 
 
Notarishuis B&B

B&B Notarishuis (Beveren)

Slapen in een notariswoning uit de jaren ’60, die volledig werd heringericht om de gasten vorstelijk te ontvangen. Je overnacht in handgemaakte Engelse bedden, tussen lakens van Egyptisch katoen. En wat dacht je van Italiaans marmer in de badkamer? 
 
De Koolputten

De Koolputten (Waasmunster)

Luxueus logeren aan de oevers van de Durme. Gastronomisch eten, fietsen langs het water, een expo meepikken. Het kan allemaal in De Koolputten in Waasmunster. Een zakenreis of een ontspannen vakantie. Iedereen is hier welkom.
 
Koetshuis Kasteel Bosdam

Koetshuis Kasteel Bosdam (Beveren) 

Stijlvol logeren in het koetshuis van een kasteel uit 1758? Het kan in Beveren. Je overnacht in een appartement of studio en wordt er verwend als nergens anders.
 
Het Bierhuis

Het Bierhuis (Sint-Niklaas) 

Overnachten in een volledig gerenoveerd pand uit de 19de eeuw, in het centrum van Sint-Niklaas. Dit appartement is ideale uitvalsbasis voor een citytrip. En natuurlijk ook ideaal voor een langer verblijf in het Waasland!
 

5 nieuwe logies in het Waasland

Waasland
5 nieuwe logies in het Waasland