Parein Design Privé Sauna

Parein B&B Suite in Beveren

Parein B&B Suite is er voor welness belevers die enkel het beste goed genoeg vinden. Beleving en ontspanning staan voorop. Geniet in één van de drie luxueuze privé-units van méér dan alleen maar sauna en boek, aansluitend aan uw verblijf ook een relaxerende en luxueuze massage. Nagenieten doe je tijdens een overnachting in de luxueuze B&B suite met jacuzzi. 

Stel uw verblijf zelf samen

privé-wellnessfaciliteiten

Finis Terrae in Lokeren

In Finis Terrae - bed & breakfast kom je helemaal tot rust na het verkennen van de streek rond Lokeren. Vlakbij kan je wandelen langsheen de restanden van een militaire verdedigingslijn. Je kan bezoek brengen aan het provinciaal domein Puyenbroeck. waar je heerlijk kan sporten, fietsen, ravotten, zwemmen, en nog veel meer. Als je daarna nood hebt aan complete relaxatie kunt u gebruik maken van de sauna, zonnedouche en hamam in de B&B. 

Reserveer je verblijf

Ontspannen in een Oosters kader

Oriëntal Paradise in Temse

Ben je ook toe aan een welness moment voor jezelf? Bij Oriëntal Paradise kan je heerlijk genieten en tot rust komen in Oosterse sfeer. En heb je geen zin om na je saunabezoek nog naar huis te keren? Geniet dan van alle wellness faciliteiten op uw kamer en reserveer het overnachtingsarrangement. 

Kies je arrangement

Wellness Basaunata

Sauna Basaunata in Beervelde

Wens je even te ontvluchten aan alle stress? Een sauna is altijd verwennen. Basaunata heeft speciaal voor jou een 5-tal arrangementen uitgewerkt. Vergeet zeker niet een bezoekje te brengen aan het Park van Beervelde, een 25 hectare groot kasteelpark in Engelse landschapsstijl. 

Ontstressen bij Basaunata

4x weekendje wellness

Waasland
Waasland

In Waasland ervaar je het contrast tussen natuur en industrie, gezellige steden en verlaten dorpen, oude forten en moderne architectuur. Eigenzinnige tips uit een eigenzinnige streek.