Quality time met de familie of een vriendengroepje? In deze logies hebben ze net iets meer slaapplaatsen.

Weekendje weg

© Hoeve Oswald

Hoeve Oswald (Sint-Niklaas)

Gezelligheid voor Allen is hier het sleutelwoord. De hoeve biedt plaats aan 24 personen en elke ruimte is bovendien volledig geschikt voor mensen met een beperking. Combineer deze verblijfplaats vol hedendaagse technologie met de ligging in het stiltegebied tussen knotwilgen en koeien, en dan weet je dat het een onvergetelijke vakantietrip wordt.

De wandeling Boudeloopje in de Fondatie van Boudelo is zeker een aanrader, al is dat voor mensen met een rolstoel moeilijk. Dan is de Molsbroek-Buylaersroute in Lokeren een heel goede keuze!

Boek je verblijf

© B&B BAZ

Vakantiewoningen BAZ (Kruibeke)

Bazel is één van de mooiste dorpen van Vlaanderen. De vakantiewoningen en B&B kijken uit op het park van het kasteel Wissekerke en liggen vlak aan de polders van Kruibeke. Met de waterbus ben je op een kwartiertje op het Steenplein in Antwerpen. Heel wat troeven waarvan je met 22 personen kunt genieten.

Boek je verblijf

© Arenberghoeve

B&B Arenberghoeve (Beveren)

Op deze actieve boerderij middenin de uitgestrekte polders is er plaats voor 16 personen. Met de Polderroute fiets je naar verrassende plaatsen in het noorden van Waasland en over de Nederlandse grens. Als je van rust en een uitgestrekt landschap houdt, is dit een uitgelezen plek om te logeren.

Boek je verblijf

 

© De Mispelhoeve

Vakantiewoningen Mispelhoeve (Sint-Niklaas)

De twee woningen waar samen 17 personen terecht kunnen, liggen in een groene omgeving en toch dichtbij de stad. Een uitstekende plek om er met vrienden of familie op uit te trekken. De boerderijdieren maken het ook voor de kids heel tof. De Nobelroute lijkt ons een leuke tip om je meteen te laten kennismaken met een gevarieerd stukje Waasland.

Boek je verblijf

4x op weekend met vrienden

Waasland
Waasland

In Waasland ervaar je het contrast tussen natuur en industrie, gezellige steden en verlaten dorpen, oude forten en moderne architectuur. Eigenzinnige tips uit een eigenzinnige streek.