Wanneer je Hannes Coudenys vraagt om Waasland te verkennen, dan krijg je er een leuk videoverslagje! Bekijk hieronder zijn vlog tijdens een daguitstap naar Waasland. 

4 tips voor een daguitstap naar Waasland

rooftop zwembad B&B Fruithof Tack

1. B&B Fruithof Tack

Het fruitbedrijf Fruithof Tack is een gevestigde waarde in Sint-Gillis-Waas. De ondernemers verbouwden de vroegere kamers van de seizoensarbeiders en toverden de site om tot een succesvolle bed and breakfast. Vanop het dakterras heb je een prachtig zicht op de boomgaarden (waar je trouwens ook een rondleiding door kan krijgen). Het dakterras is ook voorzien van een zwembad, dat testten Hannes en co met veel plezier uit! 

Boek je verblijf

Ook niet gasten kunnen terecht op het domein voor een lekker ontbijt of brunch met streek- en eigen producten!
Verbeke Foundation

2. Verbeke Foundation

Met 12 ha natuurgebied en 20.000 m² overdekte ruimten is de Verbeke Foundation één van de grootste privé-initiatieven voor hedendaagse kunst in Europa! Een unieke verzameling hedendaagse kunst op een minstens even unieke plek. Een onvergetelijk bezoek (en een beetje luguber).

Bezoek de Verbeke Foundation

sfeerfoto's Ijshoeve De Boey

3.Ijshoeve De Boey

Ambachtelijk roomijs om je vingers bij af te likken, dat eet je bij Ijshoeve De Boey. Het kan druk zijn op het terras maar dat heb je graag over voor een lekkere ijscoupe met een unieke melksmaak.

Proef het ijs

Galloways in het Stropersbos

4. Stropersbos

Verkoeling zoek je op in het Stropersbos, één van de grootste boscomplexen van Oost-Vlaanderen. Met wat geluk spot je loslopende, grazende dieren zoals Konikpaarden en Galloway runderen! Er is ook een speelzone voor kinderen.
 

Vanaf 4:00 videoverslag daguitstap Waasland

4 tips voor je zomerse daguitstap naar Waasland

StapAf
StapAf

StapAf is de grootste fiets-en wandelcommunity van Vlaanderen.

Abonneer je op ons gratis magazine én onze maandelijkse nieuwsbrief vol fiets-en wandeltips via www.stapaf.be