Park van Beervelde

De Tuindagen van Beervelde zijn een uitstekende reden om naar Lochristi te komen. Laat je je onderdompelen in de Italiaanse sfeer tijdens deze editie, maar verken ook de rest van de bloemenstreek. 

Weekendje weg

Park van Beervelde

Tuindagen van Beervelde - Lochristi

Kom mee genieten van de Tuindagen in het Park van Beervelde op 10, 11 en 12 mei tussen 10u en 18u. Het park is een schatkamer voor elke plantenliefhebber. Laat je onderdompelen in de wereld van de bloemen, ontdek de fauna en flora in het bos en laat je verrassen door de Italiaanse sfeer. 
 
 
Kasteel Rozelaar

Fietsen langs kastelen - Lochristi

De Kastelenfietsroute route verbindt de unieke kastelen van Destelbergen en Heusden met dat van Laarne. Onderweg fiets je door de imposante dreven en kasteelparken van het Park van Beervelde en Kasteel Rozelaar in Lochristi.

Download de gratis route

B&B De Serafijn

B&B “De Serafijn” - Lochristi

B&B “De Serafijn” is gelegen in een rustige, residentiële en groene omgeving in de bloemengemeente Lochristi. Ideaal om te overnachten wanneer je al wandelend of fietsend de streek wil verkennen. 

Boek je verblijf

Restaurant 't Wethuis

Restaurant 't Wethuis - Lochristi

Een oase van rust waar je kan genieten van de overheerlijke schotels die Ronny voor jou bereidt. Tijdens de zomermaanden is er op het terras ook een aangepaste kaart met salades en pasta’s. Wist je trouwens dat 't Wethuis zich profileert als ‘bierrestaurant’?

Reserveer je tafel

4 tips voor een weekendje weg in Lochristi

Waasland
Waasland

In Waasland ervaar je het contrast tussen natuur en industrie, gezellige steden en verlaten dorpen, oude forten en moderne architectuur. Eigenzinnige tips uit een eigenzinnige streek.