Op het water ervaar je de heerlijke rust van het Waasland pas echt goed!

Logeren aan het water

B&B Ceder10

B&B Ceder10 (Kruibeke)

In De Ceder staat gastvrijheid hoog op de kaart. Zowel in de B&B als in het restaurant word je echt verwend in stijl. 
Het is de perfecte uitvalsbasis voor ontelbare fiets- en wandeltochten in de prachtige polders van Kruibeke. De Barbierbeekroute is daar een mooi voorbeeld van. Bovendien is Antwerpen  met de waterbus ook slechts een kwartiertje verder. 

Boek je verblijf

© B&B De Brug

B&B De Brug (Temse)

Logeren in een burgerhuis uit de jaren '30, bedoeld voor de kaderleden van de toenmalige Boelwerf. De sfeer opsnuiven op de vernieuwde Wilfordkaai met zijn restaurants en terrassen langsheen de Schelde. En dan de fiets op voor een tocht langs slikken en schorren. Maak zeker een rondvaart op de Schelde. Hier beleef je het water, soms stromend, dan weer kabbelend.

Boek je verblijf

 

De Koolputten

De Koolputten (Waasmunster)

Deze idyllische site met B&B, brasserie en exporuimte ligt vlak aan de Durme en de Mirabrug. Je kunt er niet alleen heerlijk slapen, maar ook heel lekker eten.
Spring dan de fiets op en verken de Bierroute. Ze zal je niet teleurstellen! Liever wandelen? Dan moet je zeker de Oude Durmewandelroute eens proberen.

Boek je verblijf

3x logeren aan de waterkant

Waasland
Waasland

In Waasland ervaar je het contrast tussen natuur en industrie, gezellige steden en verlaten dorpen, oude forten en moderne architectuur. Eigenzinnige tips uit een eigenzinnige streek.